Eдна от легендарните личности за туризма в Царево – Тодор Киряков е издъхнал преди няколко дни на 72-годишна възраст, предаде „Флагман“.


Киряка, както го наричаха всички познати, от близо година се борел с тежко онкологично заболяване и вече виждал надежда.

През януари обаче е бил повален от ковид. Лекувал се е в домашна обстановка, в жилището си в родния Димитровград.

В последните дни на месеца състоянието му се влошило рязко, наложило се да бъде хоспитализиран. Починал е на 31 януари, а малко след това е бил погребан от най-близките си.

Тодор Киряков е собственик на комплекс „Марая“ в Царево, който приютява популярното риалити „Игри на волята“. 

Той имаше неповторимо излъчване, продуцентите му делегираха право да бъде иконом и често се появяваше в ефир.

Киряка се превърна в любимец не само на участниците, но и зрителите на предаването. Той е роден в Хасково през 1950 година, работил е в Свиленград и Слънчев бряг, собственик е на едно от най-популярните заведения в Димитровград – „Киряка“, а също така и на хотелския комплекс в Царево, където прекарваше цяло лято.

Поклон пред паметта му.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации