“В този труден за страната ни ден, когато украинският народ се бори саможертвено с руските окупатори във всички посоки, едно от най-тежките места на картата на Украйна е Кримското кръстовище, където батальон на първите врагове е започнал да нахлува и се е изправил срещу украински батальон.”, съобщава украинската армия.

За да се спре преминаването на танковата колона, е взето решение за взривяване на автомобилния мост на Гениче.

“За изпълнение на тази задача е извикан инженерът Виталий Володимирович. Мостът е взривен, но младият украински войн не е имал време да излезе от там. По думите на братята му по оръжие Виталий излязъл от контак и уведомил, че взривява моста. Чула се експлозия веднага. Брат ни беше убит. Героичният му акт значително забави тласъка на врага, позволявайки на звеното да се премести и да организира отбраната.”Командването на морската пехота ще се обърне към висшето командване за присъждането на държавната награда на Виталий Володимирович.

“Руски нашественици, знайте, под краката ви земята ще гори! Ще се борим докато сме живи! И докато сме живи ще се борим!”, посочват от украинската армия.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации