Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков – Кристиян Николов, заяви пред съда, че малко преди да удари колата на журналиста, е загубил съзнание. По думите му следващият спомен след инцидента бил от силния удар, за който по-късно разбрал, че е от катастрофата,съобщава сайтът action-newsbg.eu

В показанията си пред Софийския градски съд Кристиан Николов отбеляза и опитите си да окаже помощ на телевизионния водещ.

Той уточни, че доброволно се е подложил на тест за наркотици, защото не е допускал, че има в кръвта си забранени вещества. На следващия ден разбрал, че загиналият е Милен Цветков и че е починал.„Когато разбрах, че е починал, светът ми свърши“, посочи пред съдебния състав Николов.

За откритите в кръвта му наркотици той предположи, че някой ги е поставил в питието, което изпил в нощта преди катастрофата.Подсъдимият отново изказа съболезнования и се извини на близките на Цветков.

Остава съдът да реши дали да даде ход на финалните пледоарии преди да произнесе присъдата си. Кристиан Николов е обвинен, че умишлено е причинил смъртта на Милен Цветков.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации