Тийнейджърка забеляза нещо странно на връщане от училище. 15-годишната Ема видяла, как непознат мъж заговаря 11-годишна ученичка в Уоласи, Ливърпул.

Мъжът приближил към детето и казал: „Аз съм приятел на баща ти. Не ме ли помниш? Идвал съм в дома ви?“.

Ема веднага забелязала, че детето е изплашено. Тя изчакала, докато прецени кога е удачно да се намеси. В следващия момент, малкото момиче извадило телефона си, а непознатият веднага казал:„Няма нужда да звъниш на когото и да е, ти знаеш кой съм. Приятел на баща ти съм“.

Ема ги последвала до ъгъла на сградата, към която се насочили и решила да действа. На висок глас извикала първото нещо, което ѝ хрумнало:

„Ей, Бетани, татко ще се прибере довечера след полицейското учение“.

Ема споделя, че след като изкрещяла това на момичето, мъжът бързо започнал да върви в друга посока. Тя посъветвала детето да разкаже на родителите си за случката.

Сигнал с описанието на непознатия мъж били подадени в полицията.

След като историята добива популярност, хиляди родители благодарят за смелостта на Ема и поздравяват родителите ѝ за възпитанието.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации