Случаят, за който няма никаква информация в медиите все още, е от 25 февруари

Кандидатът за кмет на бургаското село Равнец през 2019 г. Иринка Русева е задържана с огромно количество дрога на границата във Видин,съобщи ексклузивно Флагман.бг. Случаят, за който няма никаква информация в медиите все още, е от 25 февруари.

Иринка Русева е арестувана от гранична полиция с голямо количество марихуана, която прекарвала през границата. Тя се е прибирала с микробус от Германия, където по принцип от години работи.

"Вярно е, че не се яви на работа през последните дни. Издирваме я и не си вдига телефона", казаха за Флагман.бг нейни колеги. По случая е образувано досъдебно производство в Окръжна прокуратура – Видин, откъдето потвърдиха информацията за Флагман.бг, но отказаха да разкрият повече подробности.

В своята предизборна програма за село Равнец през октомври 2019 г.  Иринка Русева обявила, че има ясна концепция за задържането на младите хора, добавила още, че ще работи за развитието на Индустриалната зона и подобряването на инфраструктурата в селото. След като загуби обаче от Костадин Георгиев, вероятно се е насочила към сенчестия бизнес.

Източник:флагман.бг/в статията е ползвана илюстративна снимка от интернет/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации