събота, 9 януари 2021 г.


Юлия Христова, по-известна като Джулия Бул, на която е посветен едноименния хит на Емил Димитров, е починала в Париж. Това съобщи близкият й приятел - бизнесменът Христо Куртев, който организира панихида в нейна памет в София в "Света Неделя“ в края на седмицата.


Пловдивчанката бяга от България, като остава първия си съпруг и дъщеря си, а в Париж се омъжва за милионера Жан Бул. Емил Димитров е много благодарен на Бул за подкрепата и нарича една от песните си на жена му,пише сайтът plovdiv24.bg


"Жан Бул беше основателят на големия музикален фестивал МИДЕМ в Кан. Като млади издатели ние нямахме средства да отидем да наемем щанд на МИДЕМ. Жан Бул ни покани като негови лични гости и така успяхме да пласираме песните на Емил Димитров в целия свят. Името му гръмна и то не само във Франция.


Огромен успех имаше песента му "Моника“, версията на "Моя България“, която той пееше на френски, немски, арабски“, разказва Христо Куртев. След смъртта на Жан Бул, който дърпа конците на половината развлекателна индустрия във Франция, Юлия Христова наследява милиони и имоти. Синът й обаче не успява да се справи с наследството, а през последните години дори изпраща майка си в старчески дом, откъдето за щастие я измъкват верни приятели.


Джулия Бул, която на 13 януари можеше да навърши 86, приключва живота си в малък апартамент в Париж. Тялото й намира прислужницата, но каква е причината за смъртта на разорената милионерка не става ясно.

........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: