Най-гледаната наша актриса е зеленооката Гюлсим Али, която играе главна роля в рейтинговия сериал Gonul Dag? по турската държавна телевизия TRT 1.


Милиони следят поредицата, която се снима в момента в района на Ескишехир. Според медиите в южната съседка Gonul Dag е №1 по гледаемост от всички сериали, като заема второ място в Trend Topic в социалната мрежа Twitter, пише 24rodopi.com.


Гюлсим Илхан Али е родена на 23 септември 1995 година в Русе.Преди да стане филмова звезда в Турция, с участие в няколко филма, тя се изявявала като модел в България. Едва 14-годишна тя печели титлата „Супер модел на България“.


Филмовата и кариера започва с явяване на кастинг, където е одобрена за второстепенна роля в поредицата „Последното лято на Балканите 1912” с Хазал Кая. След края на снимките в Македония, Гюлсим убеждава родителите си да ? позволят да замине за Истанбул, за да усъвършенства турския език и актьорските си умения. Тя отсяда при роднини на своята майка, а през годините развива изключително успешна кариера като турските продуценти и поверяват главната роля в комедийната поредица „Селската госпожа”.


Освен милионните телевизионни зрители, продукцията Gonul Dag? се радва и на голяма популярност в Youtube, където първата серия преди месец е гледана от 2,8 млн. потребители.В България е излъчван сериалът „Слънчеви момичета“, в който Гюлсим има роля.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации