Състав и трайност на продуктите:


МЛЕЧНО-МАСЛЕН ПАСТЕТ


Произвежда се от сметана, сухо мляко и нишесте, при специална механична и термична обработка. Има относителна ниска калоричност (35 на сто масленост) и повишено белтъчно съдържание. Млечно-масленият пастет е леко солен с приятен млечнокисел вкус и аромат. Съхранява се при температура 4—5°С и има трайност 20 дни за директна косумация. Разфасова се в полистиролови опаковки по 250 г.


СИРЕНЕ „ДУНАВИЯ"


Сирене „Дунавия" е от типа на саламурените сирена. Произвежда се от краве мляко чрез ултрафилтрация на млякото. Има бял цвят, мека еластична консистенция и изразен млечнокисел вкус. Маслеността в сухото вещество е 40 на сто, водното съдържание — 57 на сто, и сол — 3 на сто. Новото сирене има по-висока биологична ценност, тъй като в него са включени, освен казеина, и останалите млечни протеини, които при традиционния ния начин на производство оставаха в суроватката. Използува се преди всичко за пряка консумация и като добавка към различни тестени изделия.

Опакова се в тенекии от 15 кг и има трайност 3 месеца.емулгаторни соли. СИРЕНЕ „ТИНТЯВА" включва в рецептурата си същите продукти, плюс подправката „БИБ", която му придава приятен вкус, а СИРЕНЕ „БУЗЛУДЖА" включва в състава си и бяло саламурено краве сирене. Топените сирена са опаковани по 60 и 100 г в алуминиево фолио и са поставени в пластмасови кутийки.



ШОКОЛАДОВО-МАСЛЕНИ КРЕМОВЕ


Произвеждат се от сухо мляко, захар, какао, сметана, с добавка на калиев сорбит, лецитин, ванилия и фъстъци. Имат гладка повърхност, мажеща се консистенция и шоколадовокафяв цвят. Водното съдържание е 45 на сто, а маслеността — 28 на сто.


Опаковат се в полистиролови кофички с вместимост 100 г и заедно с пластмасова лъжичка се предлагат в картонени кутийки. Трайността им е 15 дни при температура но съхранение до 6°С.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации