Френският астролог и пророк Мишел Нострадамус предсказва конфликт между англосаксоните и руснаците.


В крайна сметка от това съперничество между Великобритания и Русия ще зависи бъдещето на цялото човечество. Това твърди руският астролог Дмитрий Зима, който е автор на книгата „Расшифрованный Нострадамус“, съобщава Esoreiter.ru.


Конфликтът между Русия и Великобритания вече се усеща на дипломатическата арена.


В предсказанията на Нострадамус се споменава за ново обединение на републики, които преди са били част от СССР. Този процес трябва да започне през 2021 г. Ще се възроди ли обаче Съюзът на съветските социалистически републики?


Според изследователя – астролог от 2021 г. започва „нов Златен век“ за човечеството, по време на който границите между държавите ще бъдат заличени. Преди това обаче бившите съюзни републики отново ще се обединят.


Дмитрий Зима смята, че според френския пророк ролята на Китай в бъдещите събития няма да е толкова значима, въпреки нарастващата финансова и политическа мощ на тази държава.Вижте още:Задава се най-страшното в Европа и света

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации