Работещите в момента схеми са "Запази ме" - за служители на затворени бизнеси, "60 на 40" - за работодатели, безлихвени кредити за физически лица, кредити за бизнеса от ББР, помощ за семейства, чиито деца учат дистанционно.

За да получат парите, работниците трябва да са в неплатен отпуск и трябва да подадат заявление до своя работодател, в което да посочат датата, от която са в неплатен отпуск, за какъв период от време ще са в неплатен отпуск, както и банковата си сметка. Работодателят ще е длъжен да предаде списъка с данните от всички заявления в бюрата по труда. 


Парите би трябвало да се се получат до 15 дни след одобрение на документите,но много от работещите сигнализират,че  н ямат получени пари по банковите си сметки.


Към източника:noi.bg


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации