Целенасочено „подковаване“ или реалност по темата коронавирус са думите на топинфекционистът?!

Страшни, зловещи думи прозвучаха в публичното пространство днес. И то излезли от устата на един от топинфекционистите у нас – проф. Марияна Стойчева. Шефът на катедрата по инфекциозни болести в Медицинския университет в Пловдив се произнесе рязко и ужасяващо по темата коронавирус.


„Да не мислите, че това е някаква игра, шега?! Отсега нататък се гответе за най-голямата активност на Covid-19 като цяло. И не говоря за дни и седмици, става дума за година или година и половина напред.

Топинфекционист иска военно положение, видя Магазина за Новини

Военно положение е това. Действително е необходимо военно положение и жестока мобилизация! Лекарите се борим да спасяваме животи, така че не очаквайте условия от типа хотел в болниците. Това не са хотели, това е последната надежда за болните“, заяви проф. Марияна Стойчева.

Това беше нейният доста стряскащ коментар на въпросите, свързани с разпространението на пендемията, както у нас, така и по света, предава plovdiv24.bg.

Здравният министър се разгневи, ще затваря!


По същото време, на редовния брифинг на здравния министър Костадин Ангелов и представителите на НОЩ се каза ясно, че народът трябва да е подготвен за нови и този път драстични мерки. Което ще рече затваряне на държавата – нашумелият напоследък локдаун.

Самият министър не успя да сдържи нервите и гнева си като заяви, че му е омръзнало да слуша конспиративни теории на хора. И че българинът все още не проумява за каква катастрофа става дума, не носейки и маските си, за да се предпази.

„Ако това продължи, рязко ще обърнем страницата и ще приложим другите мерки“, гарантира и доц. Ангел Кунчев.Вижте още:Нострадамус предсказал възраждането на СССР! 2021-та ще е определяща за бъдещето на целия свят

Източник: Портал 21

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации