Не съм влизал в спалнята на Бойко Борисов, но кадрите може и да са истински. Това обаче трябва да кажат компетентните органи, коментира в студиото на bTV бившата „дясна ръка“ на премиера Цветан Цветанов. Той заяви, че при всички случаи автор на кадрите е жена.

Според Цветанов това, че Борисов е сниман в спалнята си, при това докато спи, показва, че са правени от някой, с когото той „поне за известно време е имал нещо общо“. Цветанов каза също, че по-вероятно аудиозаписите да са достоверни.

Бившият втори в ГЕРБ коментира популярни архивни кадри, на които се вижда как целува ръка на Бойко Борисов за прошка. Цветанов обясни, че това било плод на екзалтгация и закачки с младежката организация на ГЕРБ, на чийто форум се разиграва ситуацията. Според него случаят, поставен в контекст „не е чак толкова обиден“.

„Аз бях единственият, който е изказвал различно мнение от Борисов“, каза още Цветанов. Той съобщи, че името на неговата политическа формация вече е резервирано и е "Републиканци за България". Прогнозата му беше, че и неговата формация, и ГЕРБ ще вземат на следващите избори около 500 000 гласа.

Източник.petel.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации