Софийският апелативен съд потвърждава определението на СГС, с което обвиняемият Кристиан Николов остава в ареста. Решението не е окончателно и подлежи обжалване. 

На 15.07.2020 г. е постъпило писмо в съда от обвиняемия Кристиян Николов, с което уведомява, че няма да присъства на заседанието днес, съобщи 24 часа.

Припомняме, че вчера минути преди заседанието пред Софийски апелативен съд постъпи молба за отлагане на мярката на задържания за смъртта на Милен Цветков от адвоката на Кристиан Николов.

Адвокат Любомир Таков не се яви на заседанието заради внезапен здравословен проблем.
На 8 юли Кристиан отказал да бъде докаран от следствения арест в Съдебната палата, както и не пожела по видео връзка да се включи в процеса. Причината за неговото нежелание да участва онлайн била епидемичната обстановка, свързана с коронавируса.

Катастрофата стана навръх Великден, когато мъжът удари с висока скорост спрялата на светофар кола на Милен Цветков, а тестове показаха, че е седнал зад волана дрогиран.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации