понеделник, 20 юли 2020 г.

На добра компания се радва Ахмед Доган по време на престоите си в морските си сараи в парка „Росенец“, превърнали се в най-горещата и скандална точка у нас през последните седмици, видя „Ретро“.

Снахата на Сокола е чест гост в имението му в парк „Росенец“

Въпреки че достъпът до морското имение на почетния председател на ДПС е строго контролиран, все пак той обичал да посреща гости там през летния сезон. Сред най-честите посетители в палата му били синът му Демир и снаха му Памела. Красавицата, която дари Сокола с първороден внук през декември 2018 г., не се притеснява да споделя в социалните мрежи снимки от гостуванията си в неговата неприкосновена резиденция. На тях се вижда как атрактивната брюнетка и бивша гимнастичка позира на терасата на сараите с изглед към залива, както и край басейните.

Очевидно Памела е в отлични отношения със своя свекър и е добре приета в семейството, макар в началото да вървяха слухове, че почетният лидер на ДПС бил против връзката на сина си с нея.
Памела и Демир Доган са двойка вече близо 3 години, а техният син Адмир наскоро навърши година и половина. Синът на Сокола, половинката му и наследникът им не живеят в Боянските сараи на политика, а в отделен апартамент в София.

Докато течаха бурните протести на „Росенец“ през миналия уикенд, те предпочетоха да останат в столицата и споделиха в социалните мрежи, че се забавляват дружно на картинг писта, а после и на обяд с приятели. Макар да имат възможност летата да прекарват плътно в имението на Доган, младото семейство не се ограничава в почивките си. Сред любимите им дестинации е и съседна Гърция, където обаче едва ли това лято ще успеят да отмарят.

Снахата на Сокола също не произлиза от обикновено семейство. Тя е дъщеря на Николай Жейнов – един от най-успешните футболни мениджъри у нас, и от малка се радва на охолен начин на живот. В момента Памела не работи, а се е посветила изцяло на грижите около малкия Адмир. Синът на Доган пък върти собствен бизнес и избягва публичността, досущ като баща си./Ретро.бг/


........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: