Син преби болната си майка за пари. 43-г. Димитър Сантев имал ограничителна заповед да доближава дома на майка си в с. Драгодан, община Кочериново.



В четвъртък около 15,00 ч. обаче Сантев пристигнал да й иска пари. Тя отказала да му даде, като заявила, че няма. Възрастната жена е на легло с тежко заболяване. Съседи коментират, че Сантев отпреди няколко години се отдал на алкохола и като свършел парите, идвал, пребивал майка си, вземал й каквото има и си тръгвал.



За пореден път той посегнал отново на майка след отказ да му даде пари. Съседи чули виковете за помощ на безпомощната жена и позвънили на тел. 112. На място пристигнала патрулка от РУ – Рила. Полицаите щракнали белезници на ръцете му и го закарали в полицейския участък. Сантев е задържан за 24 часа. Той имал забранителна заповед да доближава дома на майка си в радиус от 50 м. Заради това ще носи наказателна отговорност, че е нарушил забраната./Брадва.бг/

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации