„Защо вече нямам тати“, питал 8-годишният син на Милен Цветков. Той научил, че татко му е починал от майка си Ивета, на която само няколко часа след катастрофата й съобщава актуалната половинка на журналиста Милена Иванова.

Нумероложката разбира за смъртта на любимия си от личния му лаптоп, докато чете новините. Минути по-рано били заедно. „Връщам се след малко“, били последните думи на Цветков, преди да излезе да си купи сако за гостуването си при Слави Трифонов.Милена звъни първо на дъщерята на Милен – Калина, която живее от години в Нидерландия. След това съобщава черната новина и на Ивета – втората жена на Цветков, от която има син.

Малкият Боян вече знае, че баща му го няма. Решават да не крият от него, тъй като самият журналист също останал сирак твърде малък. Майка му починала, когато бил на 6 години, а баща му крил от него в продължение на няколко дни. Лъгали го, че е в командировка, докато един ден татко му му казал: „А какво ще кажеш, ако майка ти не се върне от командировка“.

                        ВИЖТЕ ОЩЕ:Милен Цветков не загина... Той бе убит!

Тогава Милен разбрал истината, пише „Минаха години“. Криел сълзите си и всяка нощ тайно плачел в стаята си. „Баща ми беше строг с мен. Побийваше ме често и винаги сме били на нож с него. Оправихме си отношенията малко преди да си отиде“, спомня си Цветков. За това за него децата му винаги са били на първо място.

Източник:narod.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации