Историята на младите родители е толкова необикновена, че си заслужава да бъде разказана

Животът на Бетани и Тим Уеб се обърнал с краката нагоре след първия ултразвук в лекарския кабинет. Историята на младите родители е толкова необикновена, че си заслужава да бъде разказана!  Бетани и Тим се запознали през 2013 г. Две години по-късно решили да се оженят, а няколко месеца по-късно научили радостната вест, че скоро ще стават родители.

Сияещи от щастие, двамата отишли на лекар, за да се уверят, че бременността протича нормално и бебето се развива както трябва. Лекарят, който извършвал прегледа с видеозон, буквално загубил да слово, когато погледнал монитора.

За първи път в кариерата си мъжът с бяла престилка се сблъсквал с подобно чудо! Все пак вероятността да се случи подобно нещо била 1 на 15 милиона!/БЛИЦ/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации