Новата формация, бе учередена за рекордно кратко време - около 20 минути. Според закона за политическите партии, за да се учереди партия са необходими 500 човека. И Трифонов успя да събере толкова делегати на учередителното събрание, които дойдоха в столичния хотел "Рейнбоу плаза" от цялата страна. 

Хората започнаха да пристигат още в 11.30 - часове по-рано от предварително обявения час - 14 ч. Самият Слави Трифонов се появи пет минути преди началото на учредителното събрание и влезе през задния вход на залата без да прави изявление.

Делегати-мълчаливци

Влизането в залата, където се провеждаше учередителното събрание, ставаше само с предварително направени акредитации, които всеки делегат носеше. Участничка в събитието от провинцията каза пред "Капитал", че е имало строг контрол и на влизане в залата на всички от тях са били вземани мобилните телефони и са били заключвани в каси, за да не може да се правят снимки и записи на случващото се взалата./www.capital.bg/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации