Звездата на сериала „Дързост и красота” Рич Форестър ще бъде убит в 6384-ия епизод на безкрайната сага. Героят на Рон Мос ще напусне сюжета, защото актьорът е отказал да поднови договора си в сапунката. 60-годишният актьор от многосерийният проект заемаше главно място в него вече 25 години. 

„Рон прекара невероятни 25 години в „Дързост и красота" и завинаги ще остане член на телевизионното ни семейство. Желаем му само най-доброто в бъдещите му начинания,” казва представител на продуцентската компания „Филип Бел телевижън". Сред останалите звезди в сериала са Сюзън Фланъри като Стефани Форестър, Джон Маккук - Ерик Форестър, и Катрин Кели, която изигра противоречивата Брук Лоугън. Всъщност причината Рон Мос да се откаже от участие, е доста прозаична.

Звездата от малкия екран просто не е съгласен с договореното възнаграждение. Така Рон Мос за последно ще се превъплъти в Рич Форестър на 14 август, а епизодът ще бъде излъчен в САЩ през септември.

Източник:actualno
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации