Днес, 3 септември 2019 г., Мая Манолова подаде оставка като омбудсман на Република България. Това съобщиха от ведомството.От вчера се знае, че тя  ще се включи в надпреварата за кмет на София на изборите през есента. 

Срещу нея ще се изправи сегашната кметица на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Политолозите предвиждат балотаж.Манолова каза пред журналисти:

“Току-що подадох оствката си като омбудсман на Република България в деловодството на Народното събрание. Направих го, защото колкото и търпение да има човек, то се изчерпва. Успях да помогна на част от хората, но на много други не успях. Това ме кара да не спя, да се чувствам зле. В началото срещах присмех – коя е тази и какво иска. Присмехът беше от страна на институциите и на властта.

Институциите в началото искаха да помагат, после да пречат.Ако и вие сте в състояние някой да помага на хората само, защото съм известна – няма да се чувствате добре. Загадката свързана с Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов ще я разгадаят самите те. Тези, които се опитват да ме спрат – притесняват мен и семейството ми. Не искам да се правя на герой, но това, което смятам да направя е да отвоювам столицата на България. Със страх не се управлява, с лъжа също. Това заяви Мая Манолова, кандидат за кмет на София, след като депозира остваката си като омбудсман на България в деловодството на НС.

“Ще бъда граждански кандидат, а утре ще стане ясно кой ще бъде в екипа ми. Не съм делила гражданите на леви или десни, ще приема подкрепата на всеки един столичанин”, каза още тя.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации