Руският президент Владимир Путин изглежда по-добре от преди 10 години. Това забеляза испанското издание на El Mundo.

Отбелязва се, че на 66-годишна възраст руският лидер успява да остане в добра форма благодарение на достатъчния сън, правилното хранене, спорта и отказа от алкохол. Путин е „най-спортният президент, който Кремъл някога е виждал“, това пише изданието, като обяснява, че президентът е голям фен на хокея, има осми дан по джудо, обича плуването и дългите разходки.

Освен това авторите на материала отбелязват външния му стил. Изданието отбеляза, че президентът предпочита костюми Kiton и Brioni.

Руският лидер се занимава с бойни изкуства повече от 50 години, притежава титлата майстор на спорта по джудо и самбо. Има черен колан по карате.

През юли 2018 г. нападателят на руския национален отбор по футбол Артьом Дзюба помоли президента Владимир Путин да «смени кънките с футболни обувки».

В отговор на това държавният глава заяви, че е физкултурник, а не спортист, затова се занимава с «всичко подред».

Петя Паликрушева /bgr.news-front.info/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации