Трагедия с фатален край с българка в Турция. 67-годишната хасковлийка Станка Стоянова е загинала при инцидент в курорта Кушадасъ. Жената заминала на почивка миналата седмица и не се завърнала жива.

Злополуката е станала във вторник, когато туристите били натоварени в препълнено и необезопасено влакче, съобщиха нейни близки пред "Хасковоинфо".

То трябвало да ги върне от плажа в хотела, който бил на 2-3 км. Влакчето е било пълно с правостоящи, сред които е била и Станка.

Според близките на жената, возилото е влязло с голяма скорост в един от завоите и тя е изхвърчала в движение. От жестокото падане Станка получила два кръвоизлива в мозъка. Първа помощ са й оказали, живеещи в съседни къщи. По-късно пристигнала линейка, която откарала жената в болница, където тя била оперирана. Въпреки усилията на лекарите Стоянова починала три дни по-късно.

Близките й поискали съдействие от управата на хотела, където били отседнали, но такава на практика им била отказана. Те потърсили помощ от консулството в Истанбул, откъдето ги свързали с жена, която знае български език. Тя им помогнала при комуникацията с лекарите в болницата и по-късно за отнасянето на тялото в България.

Семейството на Станка Стоянова е твърдо решено да се бори за справедливост и да съди управата на хотелския комплекс. Според тях, именно те са виновни за фаталната злополука. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации