Нагъл измамник е засечен от шофьори на магистрала "Тракия". Той изнудвал хората за пари като в замяна им пробутвал фалшиви златни накити. Последният удар на мъжа бил днес в отсечката между Пазарджик и София. Той карал сребрист "Мерцедес" с британска регистрация. По описанието на очевидци, шофьорът бил мургав и говорел на развален български.

Със сигнали и знаци спирал водачи на магистралата и им обяснявал, че бил изпаднал в беда, имал голяма нужда от пари. Карал хората да му дадат суми от порядъка на 100-200 лв., а в замяна им давал златните пръстени, които носел със себе си. Впоследствие се оказвало, че те били фалшиви.

Същият мошеник бил забелязан на магистралата и преди три дни. Потърпевши вече са уведомили полицията./Пазарджишка Марица/
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации