Легендарният автоджамбазин Пламен Стаматов-Перо (на 47 години, б.а.) от Поморие е открит мъртъв в Странджа, съобщава "Флагман".
Пълна мистерия е какво се е случило с Перо, който преди 15-ина години си бе спечелил славата на неуловим крадец.

Преди седмица той е изчезнал безследно след ловен излет. Днес е открит, а по тялото му според непотвърдена информация е имало много кръв.

Може да е застрелян от друг ловец, който да се е изплашил и покрил, но не се изключва и версията за убийство, защото се твърди, че часове преди смъртта си е преследван от лек автомобил Опел в близост до заведение „Скандал” в Поморие.

Пламен Стаматов е добре познато име в ъндърграунда на Бургаска област. Преди известно време реши да се оттегли и се премести в Испания, където живя в последните години. Съвсем наскоро се завърнал в Поморие.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации