вторник, 16 юли 2019 г.

Тази Европа така ни закопа, че в България всичко беше продадено, унищожено, ликвидирано. 30 години наши управници я брулеха и всичко беше за пари.

Наши национални богатства изчезнаха – земя, гори, изчезна нашата многохилядна индустрия, която беше създадена при управлението на Тодор Живков. Нечуван разгром! И най-важното – изгубихме си децата, нашето бъдещо поколение. Няма ги.

Защо закриха болници, защо направиха здравето стока. След време сигурно хората ще потърсят сметка на управниците. Изсякоха горите на България, затова сърните са обречени на смърт.

Няма сега горски стопанства и лесничеи, няма кой да пази гората. Дървената мафия е собственик на всички села в страната. Заради нея умряха селата при нас, в Северозапада.

Държавата няма абсолютно никаква грижа за селата. Геноцид. Каквото имаше – училища, стопанства, всичко беше унищожено за пари. По селата вече няма животни, по горите няма животни. По селата вече няма и хора. Потънали сме в бурени навсякъде – улици, тротоари, гробища…

Лиляна Бонина от бедния Северозапад, с. Праужда, Видинско
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

1 коментар:

  1. Вижте какво е било построеното от Т. ЖИвков (написано от негов съветник): https://kiselec1.blogspot.com/2018/10/2.html

    ОтговорИзтриване

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.