28-годишна учителка от Аризона беше осъдена на 20 години затвор заради се*с със свой ученик. Бетани Замора ще излезе от затвора на 48 години, съобщава DailyMail. 

Тя няма право на предсрочно освобождаване, уточнява изданието. „Аз не съм заплаха за обществото. Аз съм добър човек, който е допуснал грешка“, заяви Замора и се разплака в съдебната зала.

Тя е правила се*с в класната с 13-годишното момче, а също така и в автомобила си. За аферата на младата учителка и момчето станало ясно, след като родителите на жертвата инсталирали специално приложение в телефона му за родителски контрол.Родителите на тийнейджъра поискаха максимална присъда за учителката. Те са категорични, че Бетани Замора е променила детето им и е откраднала невинността му.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации