Райт почина на 75 години, съобщава Върайати.

Семейството на Райт потвърди смъртта му пред TMZ. Актьорът е починал в дома си в Хермоса Бийч, Калифорния, след години борба с рака. Райт е диагностициран с лимфоза през 1995 година.

Райт е най-известен с ролята си на осиновител на Алф – любимият на поколения извънземен, катастрофирал на Земята. Сериалът се излъчваше от 1986 до 1990 по NBC и беше с участието на Райт през всеки сезон.

Другите му телевизионни изяви включват участия в „Норм“, „Мърфи Браун“, „Приятели“, „Бар „Наздраве“, „Бъфало Бил“, „Такси“ и „Дрю Кари Шоу“.

Райт беше и номиниран за „Тони“ за сценичен актьор. Неговият дебют на Бродуей идва с постановката от 1968 г. „Големите надежди“. Номинацията си за „Тон“ получава за ролята си в пиесата „Иванов“ на Антон Чехов през 1998 година.

Макс Райт има две деца. Съпругата му Линда Ибарондо почина през 2017 година.
Снимка: Twitter
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации