Програмата му е способна автоматично да чете и да анализира писанията в свещената книга.
Английският физик, математик, астроном и богослов Исак Нютон е твърдял, че Библията и Старият й завет съдържат множество закодирани послания за бъдещи събития. За съжаление, големият учен така и не успява да докаже теорията си. До истината обаче успява да се добере големият математик Елиаху Рипс. 

Той е разработил компютърна програма, способна да анализира библейските текстове. По този начин са били разшифровани 5000 закодирани пророчества. Програмата му е способна автоматично да чете и да анализира писанията в свещената книга. Оказало се, че в тях комбинациите от по-голямата част от буквите се пресичат, образувайки нови думи. Въпросните думи създават огромен брой пророчества за бъдещето на човечеството. 

Ученият е успял да намери думи, използвани от Мартин Лутър Кинг, Наполеон, Сталин, Хитлер и други – личности, променили света. Но как създателите на Библията биха могли да знаят за тях, като книгата е писана в далечното минало?   В текста са закодирани и исторически събития, като например Октомврийската революция. Компютърът показва допълнително думите „Русия”, „комунизъм” и „той ще падне”. 

В Библията има информация и за откриването на Америка от Христофор Колумб, за френската революция, за Холокоста, за атентатите в Мадрид от 2004 г. и т.н. Споменато е и падането на комета на Юпитер на 16 юни 1994 година./БЛИЦ/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети