Мария Звездева е сервитьорката, издъхнала от инфаркт на 21 години. Жената е починала внезапно по време на работа в бургаското заведение „Коневръза“Момичето, което на 1 май е навършило 21 години, е получило масивен инфаркт, твърдят от Областната дирекция на МВР-Бургас. 

Инцидентът е станал малко пред 20 часа на 6 юни, когато Мария се строполила между масите. Дошлият на място лекарски екип не е успял да спаси живота на сервитьорката.
Преди малко повече от седмица млад барман почина изведнъж по време на работа в Созопол. 25-годишният Виктор е работел в популярното заведение „Хедон“. Той почина от инфаркт, причинен от токов удар.

Не е тайна масовата практика по хотели и заведения по морето да се наемат младежи, които са принуждавани да работят на черно по 12 часа без почивен ден.
Според съдебните медици младата жена е страдала от т.н. хипертонично сърце, вследствие на нелекувано високо кръвно налягане. Заради това сърцето й било толкова уголемено, че било с размерите на два мъжки юмрука. Мария е била студентка втори курс в бургаския университет „Професор д-р Асен Златаров“.

Според запознати тя е работила вече близо месец в бистрото, известно като „Коневръза“, като документите за здравословното й състояние били напълно изрядни. Нейни познати от родния й град твърдят, че не е давала признаци за проблеми със сърцето. Описват я като безкрайно добър и енергичен човек./slivensega.wordpress.com/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации