Бойко Борисов посети специализирания завод за производството на каучукови, пластмасови и метални съединения за спирачните системи на световно известни автомобилни марки край Кърджали.

Преди старта на събитието, в което участва министър - председателят, насъбрали се хора заявиха на Борисов, че инвестициите са направени благодарение на него, а той отговори, че знае това, но не може да го обясни на лошите хора,пише dunavmost.com

Премиерът заяви, че се радва, че фирмата се държи в социалната сфера. "Средната работна заплата е 1500 лв. Има 13 и 14 такава", каза той и напомни, че заради високите заплати българите се връщат у нас."Можем да оставим само фактите да говорят сами за себе си. Когато има работа и високи доходи, не мислим за други глупости.

Тук бяха поляни, сега има завод. Тук има хора, които още си спомнят Възродителния процес", каза Борисов.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Пълен психопат. А а маже би имал предвид заплатите на обкражението си

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации