С огромна болка и тъга съобщаваме, че Легендата на Ботев Пловдив и българският футбол Динко Дерменджиев напусна този свят.

Чико е починал в МБАЛ "Свети Георги", само месец преди да навърши 78 години. Чико имаше проблеми със стеснение на гърлото, със сърцето (преди няколко години му бе поставен стент) и с дробовете. Припомняме, че в началото на март Чико колабира и беше приет с лека форма на инсулт в Клиниката по нервни болести, след което беше стабилизиран и преместен в Първа клиника по хирургия в Пловдив.

В малките часове на 1 май, емблематичния играч и треньор на "жълто-черния" клуб почина след близо двумесечна борба за живота си вследствие на претърпян инсулт.

Чико си отиде месец преди да навърши 78 години, а отсъствието му ще остави болезнена празнота в голямото семейство на ботевистите.

Изказваме своите най-дълбоки съболезнования на семейството и близките на Динко Дерменджиев.


Почивай в мир!Легендите никога НЕ умират! Те живеят вечно в спомените и сърцата ни.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации