Село в Северозападна България. От 800 къщи сега са обитавани 15. В една от тях живее баба Мария, на 87 години, работила в ТКЗС то. Пенсията и е 204 лв. Лекарствата с доплащането 85 лева.

Другото остава за ток,вода,храна и...дърва..." че много студ зимата сине - се съм болна"...имала син но починал от рак а жена му и внучката и избягали в чужбина..." се чекам да дойдат ама нема ги вече 9 години"... Няма братя и сестри. Заварих я да топи соса от буркан туршия с хляб..."

сега ще ям сока с хлеб а довечера туршията с малко хлеб"... Въздухът ми изчезна и не можех да дишам...Казвам и "времето е хубаво излез се разходи бабо" ...гледа в земята ..."немам обувки сине само те тия клефки са ми"... Нямам въздух да дишам. Стана ми лошо...

( Всичко и купихме не го мислете това. Но не можем да и купим радост, спокойствие и достойни старини. )
ТОВА И НА ОНЯ СВЯТ НЯМА ДА ВИ ПРОСТЯ...НЯМА...

Източник:Vladimir Vladimirov/Facebook/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети