Ще Ви разкажа за Сашко …..Това е Александър той е на 7 мръсен е и е българче !!!Сашко е гледан от баба си ,която не работи има 5 братя и сестри жива ,но безхаберна майка ,която ги е изоставила .

Когато го питам какво закусва днес каза филия със свинска мас …,а за обяд :Баба каза ,че на обяд няма да ядем за да са ни празни стомасите за вечерта ….Сашко живее в средна кула ,аз ще му помогна …ако някой има дрешки обувки и желание може да помогне ,може да дойдете да се запознаете с него

Който желае да изпраща каквото и да е може да го пуска до офис на Лео Експрес в Русе, бул. Липник 106 към мен, сметка получател. Колегите по градовете ми имат координатите, така че няма да ви искат допълнително инфо като тел. номер и т.н. Аз ще се ангажирам всичко да стигне при децата, като ще бъде и документирано от моя страна. Само се надявам това, което стига до тях наистина и децата да го усещат!

Вероника Николова-стефанова

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации