При инцидент в Национален парк Крюгер, Южна Африка, слон стъпка до смърт местен бракониер. За това съобщи Daily Mail.
Група бракониери незаконно се промъкнали в резервата, за да ловуват. Един от тях се опитал да хване носорог, когато агресивен слон го напада. Слонът стъпкал до смърт  човека пред приятелите му. 

Свидетелите на инцидента веднага напуснали парка и се свързали със семейството на починалия. В сряда, 3 април, рейнджърите на резервата отишли да търсят трупа. Останките са открити на следващия ден недалеч от крокодилския мост.
„На мястото бяха открити само човешки череп и панталони. По всяка вероятност гладните лъвове са нападнали мъжа ”, заключи рейнджър Дон Инглиш (Don English)

.Според местната полиция тримата съучастници са задържани. Първото изслушване се проведе в петък, 5 април. Те са обвинени в незаконно влизане в резервата, липса на лиценз за огнестрелни оръжия и боеприпаси, както и за незаконен лов. Повторно изслушване е насрочено за 12 април.

В началото на януари в Шри Ланка слон нападна човек, който се опитвал да го хипнотизира. Поради нараняванията си, хипнотизаторът умира. Местният горски отдел е подпомогнал семейството му.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации