неделя, 31 март 2019 г.

Най-богатата руския загина в самолетна катастрофа в Германия, предаде БГНЕС, позовавайки се на Deutsche Welle.
55-годишната собственичка на авиокомпанията "Ес 7 Груп" Наталия Филева е била един от тримата души на борда на малък самолет Epic-LT, който се разби в нива край Франкфурт. Няма оцелели.

Филева беше в списъка на списание Forbes с най-богатите хора на света. Състоянието ѝ се оценяваше на 660 милиона долара. Причината за катастрофата не е известна. Шестместният самолет е излетял от френския град Кан и се разбил на 22 километра южно от Франкфурт.

Катастрофата беше съпътствана от още един фатален инцидент. Полицейска кола, отзовала се на сигнала за паднал самолет, се блъснала челно в друг автомобил. Загинали са двама души в цивилната кола, а тримата в полицейския автомобил са ранени.
Вижте още:
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: