Изоставени трошки могат да се срещнат по улиците на всеки един български град. Някои са стари представители на руската автомобилна индустрия, други са със спукани гуми и не могат да се движат, но заемат паркоместа.

За съжаление, собствениците им са решили, че е по-лесно да ги зареждат на улицата или пред блока и изобщо не се интересуват дали пречат на някого, или не.

В Нови Искър обаче дадоха пример на всички притежатели на трошки за какво може да се използва един стар автомобил. Колата марка „Вартбург”, която отдавна не служи на собствениците си за придвижване от точка „А” до точка „Б”, е превърната в... саксия. За целта "съдържанието", което производителят някога е сложил под предния и задния капак, е извадено, на негово място е поставена пръст, от която са изникнали красиви цветя.Неизвестен художник е разкрасил старото германско возило с куп маргаритки и русалка, която плува в морската шир.

Кадри на вартбурга, които се появиха във фейсбук групата „Забелязано в София”, определено успяха да очароват интернет потребителите.Очевадно за немското возило се полагат специални грижи, защото в един от коментарите виждаме, че в началото на месец март той е пременен като мартеница. /auto.blitz.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации