Още едно включване от Световния мобилен конгрес в Барселона, където успях да разгледам отблизо новия топмодел на Xiaomi – модела Mi 9. Това устройство предлага доста приятен списък характеристики, допълнен от някои актуални екстри и подплатен от атрактивна цена.


Xiaomi Mi 9 беше обявен само преди няколко дни за Китай, а тук, на MWC 2019, компанията анонсира и глобалната версия с цените за Европа. Апаратът ще струва 449 евро за версията с 6 GB RAM и 64 GB вградена памет или 499 евро за 128 GB вградена памет.



Сред основните му характеристики са 6.39″ Full HD+ AMOLED дисплей с фини рамки и капковиден ноч, както и с вграден в него скенер за пръстови отпечатъци, премиум чипсет Snapdragon 855, тройна основна камера с 48 МР, 16 МР широкообхватен и 12 МР телеобектив + 20 МР предна камера, 3300 mAh батерия с бързо зареждане 27 W и бързо безжично зареждане 20 W.


Ако ще бъде интересно да видите ревю на модела – споделете в коментарите.

Източник: nixanbal.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации