вторник, 26 февруари 2019 г.


Това става ясно от отговор на министъра на отбраната на въпрос на народния представител Николай Цонков. На 11 декември м.г. след проведена процдура  за възлагане на обществена поръчка , с определения за изпълнител „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД е сключено рамково споразумение за ремонт III степен на 13 средни танка Т-72.

На 19 декември м.г., при условията на това рамково споразумение с „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД, е сключен конкретен доовор за ремонт на 10 танка Т-72, като цената на ремонт на един танк Т-72 е 986, 400 хил. лв. с включен ДДС. Изпълнителят поема ангажимент, който включва предоставянето на комплексна услуга – цялостен ремонт III степен, предвиждащ основен ремонт и/или подмяна с нови агрегати, възли, прибори, отделни части, работно и специално оборудване, съгласно техническата докуметация. За извършване на дейностите по ремонта „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД е посочил за подизпълнител „ТЕРЕМ – „Хан Крум ЕООД, гр. Търговище.

Във връзка с това  е сключен договор  за ремонт на 10 танка Т-72 на обща стойност 5, 140 200 млн. лв.


Спирдон Спирдонов otbrana.com

РЕКЛАМА👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: