Изключително смешна история, каквато вероятно може да се случи само в България, е описана в бюлетина за железопътните инциденти у нас.

Документът, който е за вътрешно ползване за служителите в жп сектора, разкрива случка  с влак с номер 20202 на БДЖ-Пътнически превози от Мездра за столицата.

При заминаване от гара София-Север машинистът Тодоров (в бюлетина се вписват само фамилните имена) забелязал лека кола с марка "Сузуки" , която е пречела на влака да премине. От шофьора на автомобила нямало никаква следа като в жп сводката е записано, че вероятно е избягал.

Необходимо било спешно и иновативно решение, а локомотивния машинист бързо го намерил. Той спрял влака и с помощта на няколко по-здрави пътници от композицията, преместили колата. Така машината с локомотив 45-198 и 4 вагона е пристигнала на крайната гара със символично за БДЖ закъснение от 12 минути.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации