Момиченцето връчило на престъпниците и златни накити

Нов шокиращ случай на телефонна измама. Този път от Стара Загора, където престъпниците нанесоха сериозен удар, като измамиха 11-годишно момиченце, което им предаде крупна сума.

Случаят е от вчера – 42-годишен мъж съобщил в полицията, че около 09:50 ч. на 11-годишната му дъщеря се е обадил по телефона непознат мъж, който се представил за полицейски служител, казал ѝ, че трябва да помогне за залавянето на измамници и я е накарал да събере всички пари и ценности, намиращи се в дома им.

Около 11:30 ч., детето оставило под лек автомобил, който бил паркиран в близост до жилищна сграда в гр. Стара Загора, на ул. "Стефан Стамболов", сумата от около 53400 лв. и златни накити.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.209, ал.1 от НК. /http://kanal3.bg/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации