Президентът на Русия Владимир Путин поздрави гражданите на страната с Нова година. В своето традиционно обръщение държавният глава отбеляза, че повечето руснаци отбелязват празника в семеен кръг, но има и такива, които са на работа - в болниците, в производството, тези, които изпълняват своя служебен и воински дълг.

"Благодарни сме на всички, които денем и нощем, в делници и празници са винаги на своя пост", заяви Путин, цитиран от тв канал "Звезда". "Специално бих искал да поздравя с празника онези наши военнослужещи, които се борят с международния тероризъм, отстоявайки националните интереси на Русия далеч от родината, проявявайки при това воля, решителност, твърдост на характера", казва още Путин.

Той отбелязва, че тези качества са нужни на всеки руснак, за да бъде страната успяваща. Говорейки за отминаващата година, държавният глава напомни, че това бе 70-та година от победата във Великата Отечествена война. "Нашата история, опитът на бащите и дедите ни, тяхното единство в трудни времена и силата на суха им са велик пример за нас. Те са ни помагали и ще ни помагат достойно да приемем съвременните предизвикателства", добавя Владимир Путин. Той призова руснаците непременно да вдигнат тост за процъфтяването и благополучието на Русия.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации