Тя прие исляма и се ожени за краля на страната Мухаммад V от Келантан. 25-годишната Оксана Воеводина е с 24 години по-млада от новия си съпруг, който ръководи страната от 2016 г. насам, съобщава Ню Йорк Поуст.Воеводина се омъжи за малайзийския монарх на пищна кралска сватба. Церемонията е била в Москва. 49-годишният крал бил облечен в малайзийска национална носия, а булката носела бяла сватбена рокля. Рецепцията е била без алкохол, а храната – халал.

Преди да стане царска булка, миската казва: „Когато бях в училище, бях като бандит и бунтар. Харесвах скейтъри, колела, BMX, момчета, които участваха в състезания. “ Но  по-късно коментира: „Мисля, че мъжът трябва да бъде главата на семейството и разбира се не трябва да печели по-малко от жена си“.

За Воеводина се знае малко, освен победата й в конкурса „Мис Москва“ през 2015 г. Не е известно как се е двойката се е срещнала и не е ясно дали е била омъжена преди.

Дъщеря на доктор, Воеводина е била 22 години през 2015 г., когато спечели титлата „Мис Москва“. Баща й Андрей Горбатенко е ортопедичен хирург от Ростов на Дон в южна Русия и се смята, че е навършил 50 години.

Мис Москва твърди, че сама е разбрала за силата на външния си вид, когато е отишла в колеж. „Бях най-високата в моя клас и най-слабата което ме потискаше“, казва Воеводина. „Когато вече бях в колежа осъзнах, че това е моята силна страна. Момчетата започнаха да и обръщат внимание и разбрах, че те ме гледаха по-често, отколкото на по-пълни и не много високи момичета“, завършва коментара си Оксана.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации