Рамбо влезе в болница в София, пише "Телеграф". Новината бе потвърдена от шефа на Киноцентъра "Ню Бояна" Ярив Лернер, но без да уточнява повече подробности.

Продуцентът само успокои феновете му, че няма нищо сериозно, а прегледите на звездата били рутинни. Артистът, който играе култовият екшън герой, е постъпил в Правителствената болница в сряда сутринта. Това се случило само два дни, след като реализира първите снимки на "Рамбо 5" на българска земя. 72-годишният любимец си е направил нови пълни изследвания, преди да отиде на морето за следващата част от снимачния процес.

На Побитите камъни край Варна той ще се бие със своите душмани и преди това искал да знае, че всичко е наред със здравето му.  Докато чака резултатите в болничното легло, Слай намери време да посърфира в социалните мрежи и дори да качи две-три нови снимки от София в официалните си профили в социалните мрежи. На едната Рамбо си слага ръкавиците, готов за нови подвизи, а на другата язди кон в полите на Витоша.

Третата е от фоайето на хотела, в който е настанен.  След снимките на Побитите камъни Силвестър Сталоун ще снима приключенията на Рамбо на Канарските острови. Според сюжета героят му се бори с постравматичен стрес, опитвайки се да води нормален живот в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща, след като негова близка приятелка го моли за помощ - внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико. Героят на Слай веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, която сестра също е отвлечена. Двамата ще обединят сили, за да се изправят срещу опасни мексикански картели, които се издържат с трафик на наркотици и хора.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети