Популярен Инстаграм модел почина, след като бе открит в безсъзнание и увит с въже на яхта на милиардер в Гърция, съобщава. Австралийската интернет звезда Шинейд Макнамара е работила на шестчленната яхта, собственост на мексиканския миньорен магнат Алберто Байлерес и закотвена на гръцкия остров Кефалония. Тялото й бе открито миналия петък и според една от версиите смъртта й е настъпила на път за болница в Атина.Причината за смъртта все още не е определена. Местните медии в Гърция казват, че Макнамара се е опитвал да извърши самоубийство на борда на яхтата, позовавайки се на анонимни източници.

Човек на пристанището забеляза, че им жена, която е оплетена във въже в задната част на яхтата и се обадил в полицията. Докторът на борда и служители от пристанището се опитали да спасят младата жена, но тя е починала в медицинския хеликоптер. Милиардерът Байлерес не е бил на борда на яхтата по време на инцидента, според местните медии.„За съжаление за получих най-лошите новини в живота си, че е починала“, каза брат й Джейк Макнамара пред австралийските медии. По-голямата им сестра, Лорън, пък е трябвало да се срещне с Макнамара в Гърция, според социалните медии.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации