Чудото стана в Тексас, а бъдещата родилка на мелез между животно и човек се казва Анджи Хюстън. Шокиращата новина е оповестена от местни медии, които цитират притесненото момиче. "Живея във ферма, където отглеждаме гигантски прасета. Най-едрото сред тях се казва Пийт, който ще става баща на детето ми", твърди Анджи.

"Може да ме помислите за луда, но това е самата истина. Пийт ме нападна и изнасили. Не нося бельо, бях с пола и на нереза не му бе тежко да задоволи похотта си", споделя бременната, която след някой и друг месец ще даде живот на малко розово прасенце. Баща й Дон подава жалба в полицията срещу свинята, съсипала живота на Анджи. "Ако органите на реда не вземат мерки, ще направя Пийт на бекон.

Така поне ще осигуря прехраната за щерка ми", казва разгневеният фермер. "От доста време насам огромното животно имаше мераци към мен. Непрекъснато тикаше зурлата си към мен и душеше гениталиите ми", споделя без свян изнасиленото момиче. Версията на г-ца Хюстън, че чака бебе от прасе, още не е потвърдена от гинеколог.

 /БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети