От пощата, публикуваме без редакторска намеса:
"С огромно съжаление съобщавам, че токущо под контрола на 15-те полицая и 30-те “ветеринари от ромски произход в бели облекла “ беше затрито едно стопанство от около 60 овце на едно нормално българско семейство!
С най-голяма наглост ветеринарите като си тръгваха показваха средни пръсти към нас, а пазителите на реда ги пазеха!",съобщава сайта xaknewzz

Писмото е изпратено от протестиращ в село Шарково днес. Въпреки съпротивата на хората полицията и жандармерията отвориха кордон през който преминаха 30 - те ромски " ветиринаря" за да убият поминъка на българското село. Според експерти болеста чума се развива за период от 3 до 7 дена, а от времето в което в Странджа е установено, че има чума са минали повече от тридесет и нито едно животно не е показало симптоми на такава болест.

Според непотвърдена засега информация става въпрос за разчистване на терен в близост до границата с Турция от който да се изселят хората, за да могат да се построят в селата нови три бежански центъра, което пък било записано в договорката между Меркел и Бойко Борисов за превръщането на България в буферна зона с бежанци, вместо Турция. Всичко, което се случва в селата в Ямболско изобщо не е случайно коментират запознати, а един добре обмислен план за заличаването на част от българската територия и превръщайки я в рай за мигрантите, които после трябва да до унищожат България.

*Нашата редакция не носи отговорност за истинноста на написаното.
Източник:xaknewzz
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации