Захари Бахаров днес се носи на гребена на славата, но преди да успее в кариерата, му се е наложило да преодолее кошмарно препятствие, при което актьорът и баща му се разминават на косъм от фатален край
Като тийнейджър бъдещата звезда от „Под прикритие” започнал да се увлича по хобито на баща си. Страстта на финансиста Иван Бахаров били яхтите, а покрай него Захари се размечтал да стане мореплавател. Мераците му обаче се изпарили след инцидент в ледените води на Дунав. В един от най-опасните участъци на реката близо до Лом моторната яхта, купена със спестявания, заделяни левче по левче години наред от таткото, се ударила в шлеп и потопила пасажерите си. В продължение на няколко часа баща и син били в неизвестност, а спасителните служби – на бойна нога в издирване на „корабокрушенците“.„Споменът от този инцидент ще ме преследва до края на живота ми. Беше толкова студено, мръсно и гадно, че си мислех: никога няма да изплуваме„, признава звездата на Народния театър. Румънски рибари спасили закъсалите баща и син Бахарови, а вечерта премръзналият тийнейджър бил герой в новините по телевизията.
Днес Захари Бахаров е най-успелият български актьор, голямата звезда на Народния театър и кариерата му продължава да се развива шеметно. Това се дължи не само на безспорния му талант, но и на самодисциплината и педантичния му професионализъм, признават дори негови колеги. Някои от тях го критикуват за ролята му на водещ на „Националната лотария” по Нова тв, но истината е, че никой от същите тези негови критици не би отказал такъв ангажимент.

„Просто му завиждат. Заради мизерните щатове в театрите завистта в съсловието е много голяма. А по-добре ли е да снимаш реклами на шпеков салам?”, коментират заклети фенове на актьора.
Всъщност за пръв път в театъра Захари бил заведен от майка си. Актьорите канили някои от децата от публиката да се качат на сцената и да изиграят брезички. Захари бил един от избраните. В гимназията също участвал в постановка, след която баща му подметнал идеята за НАТФИЗ. Бъдещата звезда започнал почти веднага уроци в школата на Бончо Урумов, където влязъл, рецитирайки стихотворението „Тинтява“ на Валери Петров. Веднага след като завършил академията, го забелязали и поканили в трупата на Народния театър, където стана най-голямата звезда.

Източник retro.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации