петък, 20 април 2018 г.

Една от местните жителки на мексиканския щат Оахака съобщила на полицията, че е била изнасилена. Според описанието на жертвата, служителите на реда успели да хванат предполагаемия изнасилвач - той се оказал бяха 20-годишен младеж на име Ясинто.

Когато съседите научили за инцидента, се събрала тълпа от 50 души и се отправила към полицейското управление. Всички те гневно настоявали Ясинто да им бъде предаден незабавно. Полицаите, страхувайки се от погроми, извели младия мъж на улицата и тълпата го нападнала с юмруци. Местните жители първо го пребили, а след това решили да го хвърлят в клетка с крокодили. На страховитите кадри, снимани от очевидци, може да се види как 20-годишният обезсилен мъж лежи на пода.

Полицаите първоначално се оттеглили, но след това успели да успокоят тълпата и да измъкнат Ясинто от клетката. Изненадващо, мъжът успял да оцелее, макар че бил отведен в болница със сериозни наранявания.

Видеото може да гледате ТУК

Източник:БЛИЦ
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.