Нови и то много по-масови протести в защита на рентгенолога Иван Димитров се очакват днес в Пловдив. В тях ще се включат и футболните агитки от града под тепетата, които са известни в цялата страна с буйния си нрав.

Медикът застреля рецидивиста Жоро Джевизов - Плъха, с 9 присъди, влязал в дома му да краде. Доктор Димитров усетил престъпника да тършува в 2 часа през нощта, докато съпругата му и двете им деца спели. Лекарят се опитал да спре Плъха, който го пробол с нож.

Рентгенологът стрелял при самозащита, а нападателят тръгнал да бяга. Престъпникът издъхнал на около 100 метра от дома на доктор Димитров върху капака на кола.

Вчера в Пловдив стотици хора протестираха срещу ареста и повдигането на обвинения срещу лекаря. Според хората д-р Димитров е направил това, което всеки трябва да стори, за да защити близките си хора.

В защита на медика се обявиха шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов, както и евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Източник:offnews.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА