Фолк-дивите печелили пари за клипове и песни, като продавали телата си на богаташи.

Клюката, че певиците от най-популярния жанр музика се продават на богаташи, датира от зората на така наречения ни „шоубизнес”. Фактът, че са млади, атрактивни и демонстрират (или претендират), че водят висок стандарт на живот, също работи в полза на твърденията,пише сайтът hotarena.net

На всички е ясно колко албуми се продават у нас.

Продуцентите им съдират кожите, за да ги пускат по телевизиите си. Клиповете, песните, имиджът – всичко струва безумни пари! Ако не си омъжена или поне гадже на милионер – какъв е шансът да си го позволиш?!

Въпросът е, че най-популярните чалгаджийки надълго и нашироко разказват за титанични шопинг-терапии в „Чужденеция”, постоянни пътувания до далечни страни, дежурните джипове, спа-процедури, луксозни дрехи и бижута!

В същото време "Мисис България - Свят 2008" Ралица Тодорова твърди в показанията си срещу Тони Хамстера, че чалгаджийки са проституирали под прикритието на My Agency.

Модната агенция на Миро Йончев, според въпросната дама, подслонявала родни ВИП-компаньонки.

Тя дори обяви „ценоразписа” им: от 500 до 5000 лева на час. Най-ниската тарифа е, естествено, за „кандидат-звездите”, а петте бона – за „акулите” в чалгата!

„Бегълките” от „Пайнер” се кълнат, че от чалга-гиганта оказват натиск върху дебютантките.

Момичетата трябвало да са мили с богаташите, за да спонсорират клиповете им.
А лакеи от свитата на загинали босове разказваха в книгите си как днешните СУПЕР звезди стартирали кариера като „младо агнешко” за някогашните Силни на деня.

Камелия, която редовно скандализира обществеността, е „обичайната заподозряна” в най-древната професия.

Носеха се легенди, че й плащали да пее гола или със смъкнато бельо. Снимки от тези прояви не съществуват, макар да се слуховете да твърдят, че блондинката гушва сериозни пари от еротични сеанси.

Покойният Георги Стоев го изрече в прав текст, но нито Камчи, нито Бони, която беше обвинена като държанка на мистериозен цигански барон, го осъдиха. Нищо, че после го ликвидираха показно!

Емилия и ДесиСлава пък, според мъжа на Петра, били „благоразположени” с местни политици в зората на чалгата.

Господинът го написа в книга. Четивото беше бестселър, но по някаква причина, не беше преиздадено. След това господинът твърдеше, че доста от книгата му е художествена измислица.

Преди да се кротнат и да задондуркат бебета – Мария и Галена също бяха подозирани. Провокативното им поведение ги направи свръх популярни, но им създаде лошо име. Не толкова скандална е Гергана, например. Въпросът е, че червени ренегати я натопиха в афера за една нощ със... Сергей Станишев! Е, поне ставаше въпрос за периода между Елена и Моника!

Вижте още:Изповедта на един родител: Как се живее с мисълта, че любимата ви дъщеря е наркоманка ? (Част 1)

**Нашата редакция не носи отговорност за истинноста на написаното.
Източник:hotarena.net
М. Грозева
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации